Paljon on tapahtunut viime bloggauksen jälkeen!

Unna leikattiin ennen pääsiäistä. Nyt loppui juoksut ja riuduttavat valeraskaudet. Mutta olihan se taas hankalaa tottua elämään pönttö päässä. Samaan aikaan myös tyttö sairasteli...raskasta oli..Onneksi tuo rupiama on nyt ohi!

    

Pääsiäislauantaina käytiin Aavan kanssa Savukoskella Korvatunturin Komeimmus koira-match showssa. Koiria oli tullut kehiin huima määrä, pitkästi yli 60! Aava sijoittui pienten aikuisten (alle 40cm) punaisten toiseksi!

Vapuksi lähdimme Aavan kanssa kotisuomeen kahdestaan! Kävimme Nivalassa ja Oulaisissa. Oulaisissa tavattiin Sarin ja Simpan uudet perheenjäsenet, bernit Mocca ja Bono.

    Mocca (Ninicon Cappucino) ja Bono (Ninicon Bodaway) 

      

Aavalla oli juoksut meneillään ja bernukat olivat todella kiinnostuneita tytöstä. Aava ujoili kovasti, olihan se piiiitkästä aikaa taas isojen mustien joukossa. Kaikenkaikkiaan koko lauma oli ihan sovussa keskenään!

    

Entiset tutut; Mimmi, Mette ja Hanoi kävivät vain yhden kerran Aava katsomassa (ryminällä) ja sitten pieni valkoinen ei enää niitä kiinnostanut.

         Hanoi, Alpweiden Yes I`m Jackpot

             

          Mocca, Ninicon Cappucino

                  

Lauantaina, 30.4. kävimmä Toholammilla ryhmänäyttelyssä. Kehät olivat 2 tuntia myöhässsä ja oli KYLMÄ! Parsoneita oli kehissä 8, 4 urosta ja 4 narttua.

Tuomarina toimi Markku Kipinä ja yllättäen (?) harjoitusarvostelijana Marjo Nygård.

PU 1 oli Nivalan veteraani Basti (Jackville Basti) .

Aavan luokassa oli Aavan lisäksi Nivalan Dani ( Sweetjumper´s Danish Delight).

Aavan tulos oli valioluokan ERI 2.

     

Oltiinpa eka kertaa näin juoksuisen neidin kanssa liikenteessä!  Häntäkin kiermurteli kuin käärme!  SA jäi sitten saamatta Kipinän mukaan liikkeiden takia. Aava juoksi lyhyin askelin takaa korkeasti (lue: pylly pystyssä). Samoin ylälinja oli tällä kertaa "turhan suora", kettuterrierimäinen. Takamus oli niin turpeana, että hännänkiinnityksi oli noussut ylös! 

         

Kipinä löysi Aavasta yhtä jos toista moitittavaa. Arvostelu tulee Aavan näyttelyt-sivulle.

Dani sai narttujen ainoan ERI SA:n ja oli PN 1 ja lopulta VSP. Basti oli ROP ja loppupeleissä BIS 1-veteraani!!

Palattuamme Oulaisiin Aava oli ihan eri koira kuin edellisenä päivänä! Tyttö ihasteli kovasti isoja mustia ja oikein keimaili.  Isot mustat eivät olleet enään lainkaan kiinnostuneita pienestä valkoisesta, ei edes Bono. Aava oli ihan ihmeissään!

    

    

    

Kylläpäs oli ihana käydä lomilla piiiiitkästä aikaa, mutta kyllä oli myös ihana tulla takaisin kotiin!

Nyt sitten olisi kesän näyttelysuunnitelmat tehtävä. Juhannusnäyttely jää meillä väliin...(Mitenhän sitä osaa olla ilman juhannuksen näyttelyreissua?) Mutta toki sitä pitää mennä Ouluun x 2 ja Tornioon. Olis haaveena vielä Unna-mammakin viedä kehiin ennen veteraaniluokkaa, ens kesää!