Edit: 6.10. Kuvat Foxysta ja rämäpää-Rommista.....

Lähdettiin perjantaina kohti Keminmaata. E:llä oli suunnitelmana käydä lauantaina Haaparannassa ostamassa Hondaan talvirenkaat ja Torniosta meille uusi sänky.

Saatiin Foxyn ja Rommin porukalta lupa yöpyä asuntoautossa heidän pihalla. Oli tosi kiva istua iltaa ja jutella rauhassa, eikä vain aina kehän laidalla näyttelyissä! Kiitos seurasta!! Oli kiva rapsutella ihan rauhassa Foxya ja varsinkin rämäpää-Rommia :)

Rommi oli perjantaina juuri ennen meidän saapumista loukannut silmäkulmansa johonkin. Kuulin Lotalta, että Rommin silmä on tänään parempaan päin. Siksi kuvat vasta nyt!

     1965479.jpg

Rommi olisi tykännyt meidän tytöistä,  mutta lähentely-yritykset "pöntön" kanssa olisi saattanut olla vähän liian vaarallisia...

     1965477.jpg

Foxy-tyttö..... Meidän likkojen yritys valloittaa tämän tytön olohuonetta jäi  varsin lyhyeksi!:)  Unna oli Foxy kanssa heti samalla "linjalla" tervehtimisien ja kuulumisien vaihtamisen suhteen.. Niinpä niin... Tällaistahan tämä on näiden kanssa! :) Kun likat olivat muualla, Foxy oli niin ihana ja rauhallinen tyttö!

E lähti lauantaina muutaman tunnin reissuun ja minä jäin koirien kanssa Lotan ja Esan luo.

Lotalla on kaverinsa kanssa uusi asukas Pepe entisten Pomon ja Kamun lisäksi. Tytöt rupesivat ratsastamaan Pepellä ja meikäläiselle tuli eteen kutsu; nyt on sitten sinun vuorosi.....

Siitä on 23 vuotta, kun olen ollut hevosen selässä. Nuorena tyttönä harrastin hommaa ihan täysillä, mutta sitten homma jäi täysin. Kynnys hevosen selkään nousemiseen oli tullut melko korkeaksi!

Kotona sitten tuli mieleen haikeasti kaikkia vanhoja hevosjuttuja ja kaivoin esiin vanhoja heppakuvia 80-luvulta:

Tässä nuorena tyttönä vuonna 1983 Oulaisissa ratsastuskilpailuissa vauhdissa Moy-Dollyn, (omistin ponin puoleksi) Connemaraponin kyydissä!

     1960485.jpg

Nivalassa 1983 kisailin myös pikkuponilla, Sisse-Ladyllä! (melkein jalat kolisi puomeihin!)

     1960492.jpg

Ja sitten takaisin tähän päivään.. Kyllä tuntui hurjalle nousta jälleen satulaan! Vaikeaa homma oli! Pepe oli kuitenkin todella kiltti ja kuuliainen ratsu!

     1960494.jpg

 

     1960496.jpg

Hienoo, että tytöt saivat minut vihdoin hevosen selkään!  Huomenna varmasti on paikat kipeänä, vaikka mentiin Pepen kanssa vain muutama kierros :)