Pakko laittaa tuo kuva, meidän kameralla saa otettua näin hempeitä kuvia ! ;)    

     1809931.jpg

Nyt on koettu "Once in the lifetime"-juttu 8.8.2008 aamulla klo 8, harmaassa, mutta sateettomassa säässä! Vieraita oli alle kymmenen ja tunnelma Myllyojan suussa Kemijoen rannalla oli ihana! Vesi solisi ja pari lintua päästeli serenaadia :)

Maisemaa meidän edessä joelta....oikealle ja vasemmalle....

     1810152.jpg

     1810155.jpg

Lähdimme samantien reissuun ilman juhlimista kohti Torniota Kirsin ja Tompan kanssa. Pääsimme ulkomaillekin, jopa Ikean ihmeitä katselemaan :) Jäätiin sitten yöksi kahdestaan koirien, Unnan ja Aavan kanssa Tornion näyttelyn tutulle parkkipaikalle. "Juhlayö" asuntoautossa sujui hyvin, vaikka asuntoauton asunnon akku yöllä sanoikin yhteistyön irti. Onneksi saimme apua näyttelyn ystävälliseltä yövartijalta ja sitten saimme taas lämmintä autoon!

Pitihän sitä yksi aito shampanja korkata! (Kiitti Kirsi!)

     1810098.jpg

Unna ja Aava meinasivat, ettei nuo ihmisten jutut paljon kiinnosta!

     1810103.jpg

Lauantaina kehät olivat myöhässä toista tuntia. Portugalilaisella tuomarilla oli ERInomainen mieli ja kaikki (urokset ja nartut) saivat ERI:n.

Aavan junnuluokassa olivat kaverina tutut Nyytti ja Foxy. Aava oli Juk 1, Foxy Juk 2 ja Nyytti Juk 3.

     1810083.jpg

    Nyytti                            Foxy                             Aava

Aava oli tuulisessa ja viileässä kelissä aivan eri koira kuin kesän muissa näyttelyissä. Se hyppi ja veti ja ei seissyt millään lailla rauhassa...... Kyllä harjoituksen puute näkyi! Pöydällä Aava käyttäytyi ihan hienosti, mutta liikkeissä mentiin huonommin. Arvostelussa tuomari Joao Felipe Lisboa mainitsee jotakin siihen suuntaan, että hyvä liikkumaan mutta tarvitsee siihen vähän parannettavaa. (?) Arvostelu Aavan näyttelyt-sivulla.

     1810075.jpg

Paras narttu-pelissä tutuista Jennin Aada ja Emma olivat kovassa kisassa mukana. Pellon Iines (Mojovan Elentari) otti odotetusti koko homman voiton, toinen oli sertin kanssa A`mael Mellon Belbabaggins Haaparannalta. Kolmas oli Jennin Aada (Of Old Burford Tiffany Diamond) vara-sertin kera ja neljäs myös Jennin Emma (Alreadybeaty) !!! Jennin Jussa pääsi myös handlaamaan pn-kehään Aadaa! Onnea sijoittuneille!!

     1810080.jpg

Tässä Arin ja Iineksen esimerkki meikäläiselle koiran seisottamisesta!! Kyllä harjoitus tekee mestarin. Me tarvitaan hurjasti harjoittelua!!!

Mentiin kotimatkalla katsomaan Santran pentua, Rakitsan Moskua. Iso ja reipas poika oli!!

     1810088.jpg