Helmikuu ja uudet kujeet!

Jenni Rovaniemeltä heitti ajatusta pohjoisen parsonien tapaamisesta. Lotta Keminmaasta Foxyn kanssa oli heti jutussa mukana, samoin Merru ja Dimi Sodankylästä ja tietenkin Unna ja Aava täältä. Me koitetaan keräillä parsoneita kokoon joskus maaliskuun alkupuolella. Jännä nähdä, miten monta valkoista tulee kirmailemaan!

Talvi on Unnalle todellinen "intohimojen" aika! Se on nimittäin armoton lumihullu. Pihalla se kulkee kuono lumessa, yrittää ottaa kiinni lumen kimallusta ja KAIVAA!

Hain äsken "punaiset" sisälle vähän leikkimään ja hillumaan. Jälleen kerran tuli vastaan toinen Unnan aika merkillinen tapa. Kun avaan pystisten häkin ovea, Unna alkaa kamalalla kiihkolla nuolemaan oven alanurkkaa vinkuen ja kiljuen. Ovea on vaikea saada sitten auki, kun Unna seisoo ovea vasten ja lutkuttaa sitä.

Tuo kumma tapa huomattiin jo entisen kodin pihalla olevan häkin kohdalla. Silloin ajateltiin, että oven alalaudassa on jokin erikoinen haju. Mutta nyt meillä on uusi häkki ja uusi ovi! Sama homma jatkuu edelleen......omituista....

Pitää ottaa joku päivä kuva Unnasta tuossa hommassa. 

Kaivurikuva on otettu toissa talvena. 

           

                     1258214.jpg