Lähdettiin reissuun torstaina iltapäivästä kohti etelää. Oltiin yötä Kuopion Maaningalla Reetan, Pekan ja Santan pennun Kiprin mökillä.

          2148423.jpg

Ennen lähtöä eteenpäin perjantaina kävimmä katsomassa Reetan ja Pekan tulevaa kotia ja Pekan porukan koiranpentua, Ukkoviken Tikua. Aavalla on juoksu päällä ja se käänteli sujuvasti häntää jopa tyttöpennulle :)

     2148676.jpg

Perillä Helsingissä saatiin hyvä parkkipaikka Messukeskuksen pihasta.

Lauantaina Aava oli kehässä. Tuomarina toimi Marja Talvitie. Kaikenkaikkiaan koiria oli kehässä 42, 15 urosta ja loput narttuja. Aavan luokassa oli kolme nuortenluokan koiraa. Tuttu parson luokassa oli Kerttu, Miselin Mary Jo, kolmas parson oli Tairngire Conwenna.

     2148677.jpg 

Kerttu "loppuseisotuksessa" ja Aava  odottelee pöydällä vuoroaan.

     2148679.jpg

     2148678.jpg

     2148853.jpg                     Kuva: Ari Korteniemi :)

     2148680.jpg

Kaikki tytöt saivat tulokseksi EH:t ja Aava oli Nuk 1. Aavan arvostelu löytyy Aavan näyttelyt-sivulta.

Sodankylän Merrun Maki (Karvahaalarin Milla Makia) voitti junnuluokan ja sai Junnuvoittaja -08 tittelin ja oli lopuksi PN2 vara-sertin kera!! Hienoo!

     2148857.jpg         Kuva: Ari Korteniemi

Loppupäivä nautittiin ison näyttelyn tunnelmasta ja mukavaa oli! Oulaisten Sari ja Simppa tulivat linja-autossa näyttelyyn ja Hanoi oli Unnan seurana autossa. Päästiin Sarin kanssa shoppaileen.....!

E löysi takin taskustaan kompassin (se oli jäänyt sinne kelkkailureissulla) , ja siitähän riitti naurua.... me tiedettiin koko aika missäpäin pohjoinen ja koti oli  :)  :)

     2148684.jpg

Sunnuntaina lähdettiin pohjoista kohti siinä 11 maissa. Kotona oltiin matkan ja kahden pysähdyksen jälkeen vähän vaille 24.... Koirat nukkuivat KOKO matkan (siksi ei enempää pysähdyksiä) Olivat vähän reissusta rähjäytyneitä! Aikaa meni siis n. 13 tuntia. Matkaa tuli edestakaisin n. 2040 km..... polttoainetta paloi! :) Oli mahtava palata lumen ja jään valkoisuuteen Helsingin kuran jälkeen!

Hauska reissu!! Lähdemmä varmasti joskus toistekin!