Unna aloitteli tänään oman juoksunsa.. Aika hyvä, kun tiputteluaika on sisäkoirilla yhtä aikaa!! Olen kuullut, että usean nartun perheissä juoksut tulevat yhtäaikaa. Nyt se on meilläkin nähty. Kumpikin ovat välillä niin "kainovienoja" ja sitten hetken päästä ollaan vuorotellen toistensa selässä pomottelemassa... Onneksi tämä kestää vain jonkun viikon. :)

1639006.jpg

1639011.jpg

Tiistai-iltana Unna ja Aava pääsivät varkain leikkimään elävän vilkulelun kanssa... Aava löysi metsästä jäniksenpoikasen ja voi sitä jäniksen ääntä ja vauhtia... Olin juuri ostanut reissusta uudet vikulelut ja ääni oli todellakin kuin vinkulelusta!! Ajattelin hädissäni, että en kyllä rupea katsomaan pupun teurastusta ja lopulta sain koirat sen kimpusta pois.. Pupu fiksuna jähmettyi paikalleen ja koirat ehtivät "tutustua" siihen hieman. Onneksi se ei näyttänyt loukkaantuneelta, vähän vain märältä :)

1638996.jpg

Kuvassa Rontti ja Unna

Rontti ja Santta käyvät harvasen päivä "lomilla"sisällä. Rontilla oli yksi päivä ihan hyvä karvanlähtö päällä ja siivo oli sen näköistä. Pystiksen irtovilla tarttuu joka paikkaan ja hyvin!

1639005.jpg

Santra pääsi sänkyyn lakanoille nukkumaan.....

1639000.jpg

Lopuksi koko porukka oli aivan tiltissä:) Seuraava päivä olikin sitten siivouspäivä!!