Muoks.18.10.: siirtelin kuvia

Viikko hurahti nopeasti, mutta kotihommissa saatiin aikaan paljon! Nyt on mm. valkoisillekin ihan mukava aitaus valmiina.

Pikkaisen kutkuttelee harmista vieläkin lukea parson-blogeja, missä jännitellään ja suunnitellaan Porvooseen erkkariin menoa.... no, tällä kohtaa mennään tällä lailla  :) Onnea matkaan kaikille näytteleville!!

Tänään käytiin Sodankylässä Unnan kanssa silmäpeilauksessa. Tämä oli nyt kolmas kerta, viimeisin kerta oli viime joulukuussa. Jälleen kaikki oli silmissä ok!! Nyt voi sitten ehkä suunnitella jotakin säpinää alkukevääksi ;)

Meno- ja paluumatkalla keli oli Pelkosenniemen ja Sodankylän välillä aika talvinen.... yäk.. kotona ei lunta tänään ollut..

     1991933.jpg

Sodankylässä kävimmä Merrulla kylässä ja tapasimme ensimmäistä kertaa Makin (Karvahaalarin Milla Makia). Olipas herttainen ja karvainen tapaus :) Tytyli kävi heti hakemassa puruluun ja sitten sitä piti esitellä ja jyystää koko ajan. Dimi-boy (Karvahaalarin Dimi) sen sijaan istuskeli rauhallisesti ja välillä leikki leluilla ja kerjäsi rapsutuksia..

     1991923.jpg

Ylhäällä Maki ja alhaalla Dimi..

Ennen meidän lääkäriaikaa pyörähdettiin pika-pikaa myös Penua, (Murustan Nasti) kattomassa. Poika oli niin vauhdissa, ettei kunnon kuvaa saanut otettua..yritettiin ainakin!

Kyllä Penu on edelleen Aavan näköinen naamasta...vähän vain karvaisempi!

1993817.jpg1225585.jpg

Penu ja pitkä kieli..                                     Penu pentuna..

  

Sain viikolla postia myös Leviltä Turren perheeltä!     1992038.jpg1225588.jpg   

Iso poika -Turre lokakuussa-08        Penu ja Turre (oik.) pikkupoikina..

Lopuksi vielä ihku kuva Levin "parsonpojista", Leevistä ja Turresta!

          1992041.jpg