(Muokattu 29.6 ja 30.6.; Roosan ja Leukun arvostelut)

Lähdimme perjantaina reissuun Haukiputaalle. Oltiin yötä asuntoautossa näyttelyalueen parkkipaikalla. Illalla Jaana ja Roosa kuin myös Salla, Ville ja Leuku kävivät moikkaamassa meitä.

Lauantaina parsonkehät olivat puolenpäivän jälkeen. Junnupojissa debytoi Unnan poika Leuku ja handleri Salla! Arvosanaksi tuli hyvä H. Arvostelussa oli paljon asioita ja tuomari, Maija Mäkinen oli kannustava ja sanoi lopuksi, että kyllä se punainen vielä tulee! 

Leukun arvostelu: Reipas nuorukainen. Voisi olla hieman lyhyempi rungoltaan. Oikea sukupuolileima. Hyvä pää. Hyvät korvat, pienet tummat silmät. Luomipigmentti puuttuu. Hyvä purenta, välihammaspuutos. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä luusto ja käpälät. Runko vielä kesken, pitkä lanne. Oikein kiinnittynyt häntä. Liikkuu hyvin takaa, edestä löysin kyynärpäin. Oikea karvan karkeus, mutta tänään hieman harva turkki. Hyvä nahka. Tarvitsee aikaa. Mukava luonne. Tarvitsee kehätotutusta. - Tuloksena H.

1684852.jpg

Leuku-boy odottaa vuoroaan.

Junnutytöissä oli kuusi koiraa. Aavan kanssa mentiin Jennin Emman perässä ja meidän jälkeen tuli Unnan tyttö Roosa. Kravun Marika, pentueen isän Maxin, kasvattaja esitti Roosan todella taitavasti!! Kiitos vielä kerran hänelle! Roosa käyttäytyi niin hienosti!

1684712.jpg

Emma                                            Aava                               Roosa

Tuomari oli hyvin perusteellinen ja en ole koskaan kehässä kiertänyt yksilöarvostelussa niin monta kierrosta ja edestakaisin-juttua kuin nyt!

1684723.jpg

Aava seisoo...

1684864.jpg

Roosa seisoo...

Roosan arvostelu: Iso, ilmavan vaikutuksen omaava narttu, jolla sukupuolileima. Hyvä musta kirsu, osin vaillinainen luomipigmentti. Hyvä kaula. Kevyt runko kokoon nähden. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvät raajat ja käpälät. Hyvä häntä. Karkea, mutta tänään ohut karva. Liikkuu yhdensuuntaisesti mutta lyhyin askelin sipsuttaen. Miellyttävä luonne. Esiintyy hyvin.  -Tuloksena H.

Emma ja Aava saivat ERI:t, Roosa hyvän H:n ja lopuista tytöistä kaksi hyvää H:ta ja yksi T:n.Ja sitten lopuksi Aava ja minä päästiin Emman ja Jennin kanssa kisaamaan kilpailuluokassa kahdestaan!

1684718.jpg

Jenni ja Emma                                                 me

Ja niinhän siinä kävi, että Emma voitti Aavan "askelmitan" verran! Emma liikkui paremmin.

Paras narttu-kehässä Emma putsasi sen pöydän ja me saatiin se jo niin tutuksi tullut VARA-SERTI!!  (Jo neljäs kauniin vaaleansininen ruusuke...onneksi ne kaikki ovat olleet erilaisia :)) Emma sai siis ensimmäisen SERTINSÄ!! UPEAA! Onnea kasvattaja-omistaja Jennille ja kotijoukoille!!!

Rop-kehässä voiton vei hienosti esitetty Enzo, Miselin Maxfactor. Emma oli VSP!!

1684709.jpg

VSP-EMMA (tulee Dimi-isi mieleen seisomisasennosta..ihan saman näköinen!!!)

1684716.jpg

VARA-SERTI - AAVA  (nykyinen kutsumanimi..)

Oli todella kiva, kun Jaana & pojat toivat Roosan ja Salla & Ville Leukun kehiin! Siitä se lähtee! Ja oli niin mukava tavata taas!! Sisarukset kuvassa......

1684728.jpg

Leuku ,                                               Aava         ja          Roosa

Sellaista taas tällä kertaa! Viikon päästä olemme Mikkelin näyttelyn jälkeen taas "viisaampia"..?