Muokattu jälleen 20.7. Uusimmat jutut ja uutiset ensin. Mukana Oulun näyttelyt.

Aava sai tänään ensimmäisen sertinsä Ylivieskan Kv-näyttelyssä!!

Tuomarina toimi Tarmo Viirtelä. Narttuja oli mukana viisi. Junnuluokassa oli Foxy, Aava ja uusi tuttavuus, Metrollen Linder. Aavan tulos oli Eri,JUK 1. Foxyn tulos oli Eh ja oli JUK 2. Vettä tuli jälleen kaatamalla juuri luokan alkaessa, kastuttiin taas! Luokan jälkeen aurinko tietenkin alkoi paistaa.

     1763403.jpg

Paras narttu-kisassa valioluokan Mona otti ykkössijan ja Aava-Paava oli PN 2 ja sai SERTIn!!! Voi tätä onnen päivää....

Aavan arvostelussa näkyy tuomarin kommentti Aavasta; "Runko vankkuuden ylärajalla"...:) ! Sellaista se on itse kullakin meidän perheessä, kun ollaan oltu lomalla renkaiden päällä jo kolmatta viikkoa..Tarttis tehdä jotakin ennen Tornion näyttelyä.

Roppi-kehässä Enzo hoiti homman jälleen hienosti kotiin ja Mona oli VSP!

Näyttely-TOURNEE oli ihana päättää tällaiseen tulokseen!! Huimaa****

__________________________________________________

Oulun näyttely sunnuntai 13.7.

Aamu näytti epävakaiselta. Oltiin tällä kertaa Sarin ja Ronjan (Alpweiden Read My Lips) kanssa liikkeellä. Kehiä oltiin siirretty joiltakin osin kuivemmille paikoille. Bernikehä alkoi siinä 9 tienoilla ja Ronjan tulos oli Eh, AVK4.

Parsontuomari oli tänään Roberto Schill (Romania). Ennen parsonkehää alkoi taas vesisade. Parsonkehä oli tällä kertaa vähän lyhyempää heinikkoa, mutta kehien välit olivat yhtä kuravelliä. Satoi kaatamalla, onneksi Oulun seudun parsonporukka tarjosi sateensuojaa ennen kehää!

Kuvien ottaminen koirista jäi sateen vuoksi kokonaan väliin. Yhden kuvan näppäsin teltan suojista. Kehä 30 oli meidän kehä.. 

     1746830.jpg

Olipa se kokemus....ihan hirvittävän naurettava.. Junnuja oli neljä. Nyytti, Foxy, Aava ja Repoketun Betty Boop. Siinä heitettiin salamakierros rapa roiskuen ja vettä valuen. Aava ihnosi tosissaan märkää kehää ja se kyllä näkyi liikkeessä! Arvostelu koostui yhdestä edestakaisin liikkeestä ja pöydällä pikainen arvostelu. Aavan tulokseksi tuli Eh Juk 1. Foxy sai myös Eh:n ja tuli toiseksi.

Aavan arvostelun voi lukea Aavan näyttelyt-sivulta. Enpä kommentoi sitä ollenkaan :)

Tällä kertaa Rop-koira oli Aavan setä Musti (Maitomiehen Mustang)!! Vsp ja uusi Fin Mva oli Köpi (Claremorris Umbra)!

_________________________________________________

Oulun Kv 12.7. lauantai

Lähdettiin naisvoimin näyttelyyn. Mukana oli Auli, Sari, mie, Hunu ja Aava. Aavan kehä oli aamulla ensin. Kehän pohja oli kuin huonosti niitetty riisipelto, ihan kamala.. Yöllä oli satanut, mutta nyt aurinko alkoi paistaa ihan kunnolla.

Lauantain tuomari parsoneilla oli Stelios Makaritis (Kreikka). Aavan kehässä oli neljä junnua; Nyytti, Foxy, Uhma (Joutilaan Pipsa) ja Aava. Litinä ja roiske kävi, kun mentiin kehässä!

     1746750.jpg

                               Foxy                     Uhma                         Aava

Aavaa ihnotti kävellä/juosta/seisoa vesilammikossa....

     1746765.jpg

     1746784.jpg

Nyytti ja Foxy saivat Eh:t, Aavan tulos Eri Juk2 ja Uhma Eri Juk1. Uhma pääsi loppupeleihin, oli Pn2 ja sai sertin! Enzo porskutti jälleen Ropiksi, veteraani-Piki (Friedrich`s Royal Rhapsody) oli Vsp!

Hanoin kehäesiintyminen meni loistavasti ja tulokseksi tuli Eri, Avk1, Pn1, Serti, Cacib ja VSP!!!!

     1746795.jpg

     PN - KEHÄN LOPPUTULOS:Tuomari, Denis Kuzelj (Slovenia) onnittelee onnellista Saria ja Hunua!

Kyllä oli mahtava juttu, Hunulle toinen serti! Mukava oli olla paikan päällä todistamassa tapahtumaa! Onnea vielä kerran!! :) HUIMAA!!

Loppuun vielä kuva edelliseltä viikolta. Olimme koko viikon Mikkelin reissun jälkeen Sarin, Simpan ja heidän neljän berninpaimenkoiran (Mimmi, Mette, Heta ja Hanoi) luona. Aava ja Unna saivat kokemusta elää koiralaumassa missä on isoja koiria! Kaikki sujui todella hienosti!!

     1746838.jpg

       " MUSTAT JA VALKOISET" SYÖMÄSSÄ..