Olin Unnan ja Aavan kanssa lenkillä metässä sunnuntaina. Päivä oli ollut pitkästä aikaa aurinkoinen (meillä se on IHAN uutta taas pitkästä aikaa!)

Kello oli jotakin 15.30. Aurinko alkoi laskemaan meille oikealla puolella ja vasemmalla pilvet värjäytyivät aivan hurjasti vaaleanpunaisiksi ollessamme pellolla lähellä kotia.. Eihän mulla tietenkään ollut kameraa taaskaan mukana, mutta otin kuvan puhelimella. .... Valaistus oli todellakin pinkki! Näkymä oli ihmeellinen...........

    

Puhelimen kuvassa lumi on violetimpi ja tummempi kuin silloin (vaikka tehoja puh. kamerassa pitäis olla 3,2 :) ), mutta kuitenkin se oli elämyksellinen näky! En ole koskaan nähnyt moista väriä.. Kyllä jatkossa pitää olla se oikea kamera aina mukana.

Menemmä ens viikonloppuna kattomaan Eppu Normaalia Ylläsjärvelle!! Unnan juoksun odottelut on sillä mallilla, että päästään reissuun kerrankin E:n kanssa. Vaikka nyt alkais, ei tarvis vielä lähteä reissulle.

Viimeksi pari vuotta sitten meillä oli liput (hullun kalliit) Eppujen konserttiin Leville Hullun Poroon, mutta E lähti silloin viikoksi Santan astutusreissulle.. Minunhan oli pakko käyttää liput...ja hommata kaveri :)

Unna on karvaamisessa loppuvaiheessa, huomenna meillä on siisti tyttö! (erikoisterkkuja Casanovalle :))