Kävimme pyörähtämässä helteisellä Hyrynsalmella ryhmänäyttelyssä. Edellisen kerran olimme olleet kehissä viime heinäkuussa Oulussa.

Tulimme näyttelypaikalle myöhään edellisenä iltana. Näyttelypaikan vahdit neuvoivat meille leiripaikan. Seuraavana päivänä asuntoauton "keittiön" ikkunasta aukeni hauska näkymä; oltiin ihan kehien vieressä. Koirien arvostelua saattoi kuunnella sängyssä köllötellen  Pystistuomarit kertovat arvostelut yleisölle.

Päivän mittaan meidän auto toimi monelle vilvoittavana varjona..

Parsonien tuomari oli tällä kertaa uusi tuttavuus, Kirsti  Lummelampi. Parsoneita oli paikalla 15; 9 urosta ja 6 narttua. Paras uros oli odotetusti Aavan setä Mosse, Maitomiehen Morgan.

Valionartuissa Aavan kanssa pyörähti tuttu Kerttu (Miselin Mary-Jo). Taisi olla viides kerta, kun kirmasimme kehässä peräkkäin!  

     

Aava oli luokan 1. ja Kerttu 2.

Paras narttu-kisassa voiton vei Kravun Marikan kesäkuussa 11 vuotta täyttävä veteraani Piki (Friedrich`s Royal Rhapsody), toinen oli Salmisen Annen ja Nikon juniorityttö Niitti (Joutilaan Top-Niitti). Niitti sai ekan sertinsä ekassa näyttelyssään!! Onnea!  Aava oli PN 3 ja Kerttu 4.

Oli tosi kiva nähdä tuttuja!

Aavan tulokseksi tuli siis Eri,Vak1,PN3. Aavan arvostelu:

Erittäin hyvän tyyppinen narttu, jolla oikeat mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Oikea rungon muoto. Hyvät raajat. Liikkuu hyvin sivulta. Hyvä karva ja väri.

Rop oli Mosse ja Vsp Piki. Piki oli samalla myös ROP-veteraani. Ryhmissä Mosse sijoittui vielä neljänneksi!! Huippu päivä Marikalla ja koiruuksilla!! Onnea!

Hyrynsalmelta ajeltiin sitten kotisuomeen Nivalaan ja oltiin siellä muutama päivä. Aika kului enimmäkseen sisällä viileässä....ulkona oli ihan liian kuuma vauvalle.

Ihan mukava avaus "näyttelykesälle"!