(Otsikon vol 3 tarkoittaa "kolmas kerta toden sanoo" tämän blogin päivittämisessä. Kaksi kertaa bloggaus on ollut valmis. Eka kerralla tuli viimeisen lauseen kohdalla sähkökatko ja toisella kerralla innokkaana en muistanut tallentaa! Argh.....voipi vastustaa!) Mutta:

Päivänsankari tänään: MARJAKANKAAN PIHKA

    

Pihka teki eilen suomenpystykorvan työn saavuttamalla linnunhaukkukokeessa avoluokassa AVO 1-tuloksen huimilla pisteillä!  Pisteet kerron myöhemmin ylituomarin tarkastettua koepaperit ja virallistettua tuloksen.

Tällä tuloksella Pihkalle avautuu kokeet voittajaluokassa. Seuraavat haukkukokeet ovat jo ens viikonloppuna 3.-4.9. Savukoskella. Viimeksi näitä koetuloksia jännättiin 2007, kun Santra metsästi viimeistä VOI 1-tulosta. Mukavaa!!

**Oltiin kuun puolivälissä kyläilemässä Hirvilahdella Santran pojan Kiprin (Rakitsan Kipri) kotona Reetan, Pekan ja Veera-vauvan vieraana.

Kipri, pihan kingi!

    

Karvaisessa laumassa telmi myös talon oma kasvatti Tessa (Kipunan Tessa).

         

Tessaa odottaa lähiaikoina suuri operaatio.. Onnea matkaan pieni pirteä pystiksenalku!!

    

    

Kotimatkalla jäimme vielä yhdeksi yöksi Kylmäluoman leirintäalueelle Taivalkoskelle.    

    

**Kävimmä Unnan kanssa "raatoilemassa" taas pitkästä aikaa. Aluksi haettiin hajustettuja leluja metsästä ja lopussa etsittiin oikea poronraato.

".....tuolla on jotakin..."

    

Siellähän se oli kuusen takana. Eka lirautettiin pikku pissat ja sitten varovaisesti nuuhkimaan..

    

**Meillä on nyt uusi korkeampi aita pihan ympärillä.

         

Aikaisemmin meillä on ollut aidan tarkoituksena pitää omat koirat aidan sisäpuolella. Nyt pitää huolehtia että irtokoirat pysyvät aidan ulkopuolella!

Yhden kesälomareissun aikana joku iso koira oli tullut aidan läpi pihaan. Se oli vissiin painauttanut aitaa niin että se oli irronnut tolpasta. (Verkko oli silloin kiinnitetty sisäpuolelle) Sitten touhuttuaan mitä lie, irtokoira oli päättänyt mennä portista ulos. Se oli järsinyt porttia ylhäältä ja alhaalta melko kiikossa.

    

Olihan se sitten saanut yhden laudan irti ja särkenyt portin. Lautoihin jäi kiinni mustia ja valkoisia karkeita karvoja. Onhan pihassa ollut mekkala, kun vieras koira on meiskannut siellä! Eipä meiskaa enää!!

**Vielä lopuksi muutama kuva punaisista:

SANTRA~

    

RONJA~

    

    

PIHKA~