Näyttää siltä, että päivittelyt tänne tulevat nykyään kerran kuussa...

**Kesäkuu hikoiltiin helteessä joka paikassa suomea.

                    

Lämpömittari näytti tuollaisia lukemia, samalla tytöllä mitattiin 39.8 kuumetta.....huh huh, koville otti.

Unna ja Aava vilvoittelivat sisällä perinteisillä keinoilla..

          

**Oltiin taas Unnan kanssa raatokoira-harjoituksissa pari päivää. Kohteita haettiin useissa harjoituksissa ja ajettiin yksi n. 700m pitkä verijälki. Hienosti meni!!

Hajun perässä ollaan......

         

Onneksi harjoituspisteiltä ei tarvinnut kävellä taukopaikalle, Unna sai elämänsä ensimmäiset mönkkärikyydit! (niin minäkin)

         

Hellettä piisasi, odottelua oli paljon harjoitusvuorojen välillä. Muut koirat (lapinporokoirat, australianpaimenkoirat ja labbis) makoilivat enimmän ajan varjossa, Unna taas piti meteliä itsestään tai hauskutti porukkaa kaivelemalla..

                    

         

**Kesäkuun alussa hommattiin myös "uus perheenjäsen" taloon. Kovin on ahkera tapaus.. Koirat eivät siitä välitä ollenkaan! (onneksi) Saa rauhassa tehdä hommia.

        

        

**Juhannus vietettiin kotisuomessa mummulassa. Tuliaisena Unna toi silmäkulmassaan tämän perheen historian ensimmäisen punkin! Ei naurattanut ei..  

**Ilmoittelin Aavan Oulun 2x kv näyttelyihin ja kummankin valkoinsenTornioon... Ouluun tulee paljon parsoneita! Mukava nähdä paljon parsonporukkaa!!

Ja vielä lopuksi....... Unna huomasi tässä yksi päivä ensimmäisen kerran, että pesukoneessa oli pimeä luola ! Voi kauhistuksen tärinää, miten se oli jännittävä. Kts. hännän asento!