Heh, tuo vanha sanonta on kyllä aika hauska!

Meillä alkaa talvi olla nyt parhaimmillaan: yöt ovat tosi kylmiä, päivällä aurinko jo lämmittää jonkin verran ja lunta on!! Kuivalihakelit ovat parhaimmillaan!

1336969.jpg

Kauniit ilmat houkuttelevat tietysti hiihtäjiä kunnan ladulle, joka menee aivan meidän tontin vierestä. Aava tykkää hirmusti hiihtäjistä! Punaiset aina ilmoittavat hyvissä ajoin, että hiihtäjä on tulossa. Se on hyvä merkki Aavuskalle, joka saa heti tehtävän lähteä omaa tonttia puolustamaan!

Aavalla on ärsyttävä tapa rynnätä hiihtäjää kohti ja sitten kiljutaan välillä kahdella ja välillä neljällä jalalla...Hävettää... Enää se ei onneksi lähde perään, huutaa vain ladun vieressä.

Ollaan yritetty opettaa Aavalle hiihtäjien sietämistä Alman ja hänen tyttären kanssa. Martsu hiihtelee edestakaisin ladulla ja minä sitten yrittelen pitää Aavaa "hanskassa". Harjoituksissa homma on mennyt melko kiitettävästi, mutta emme ole harjoitelleet pimeässä kun ladun valaistus on päällä..... Silloin tilanne on Aavalle taas uusi.

Unna on edelleen kiinnostunut vain lumesta...... Hiihtäjät ja moottorikelkat eivät kiinnosta sitä pätkääkään!

Näin se kulkee kuin myyrä pitikin pihaa ja "tutkii" lumen ihmeellisiä kimalluksia.

1336764.jpg

 

Aavalla taas on aivan eri meininki! :)

1336768.jpg

Meillä alkoi eilen, karkauspäivänä ;), hiihtoloma! Leena-sisko miehineen tulevat käymään Titta-bisonin kanssa maanantaina! Mukava juttu!