Näin soi tänään minulla töissä. Open ja oppilaiden ansaittu KESÄLOMA alkoi! Aurinko helli lomalle lähteviä aivan mahtavasti!

Kotona harjoiteltiin Aavan kanssa kotona-ovi-auki-ulos-sisään-systeemiä koko päivän. Tosi hyvin systeemi toimi. Koirat eivät lähteneet etupihasta minnekään. Unna on siinä takuuvarma, mutta Aava opettelee. Se ei ole yhtään kertaa (vielä) mennyt naapurin pihalle. Siellä on kesällä mukava suihkulähde-kukkapenkki, saapa nähdä hoksiiko Aava sen....toivottavasti ei.. Istuskeltiin portailla ja koirat olivat ihan mielellään lähellä pyöriskelemässä.

Unna tarjoili käpyjä koko ajan leikkiä varten ja jos kaveri ei kiinnostunut, sitten komennetaan.. Ei muuten meihin tehoa. Unna vain ei sitä tajua...tosi ärsyttävää.

1604253.jpg

Aava ei onneksi ymmärrä noiden käpyjen perään ollenkaan..

1604251.jpg

Punaisilla oli leppoisa päivä oleskella auringossa.. Sääsket eivät ole vielä "heränneet" täällä. Kuulema etelässä niitä jo on kiusaksikin asti.

1604246.jpg

Koivut ovat melkein hiirenkorvalla..

1604234.jpg

On meillä luntakin...

1604464.jpg

Vielä lopuksi... Tuli viestiä Biteå:n näyttelystä. Iines; Mojovan Elentari oli ollut siellä PN 1 ja on nyt Ruotsin MVA! Upeaa, kyllä Iines jyrää! Upea alkuvuosi Iinekselle ja perheelle, mitähän loppuvuosi voikaan tuoda tullessaan! :) Jännää!