Käytiin eilen Rovaniemellä parsonien kokoontumisajoissa! !

Aika huimaa, paikalla oli 13 valkoista (12 prt ja 1 jrt) ja yksi musta, rotweiler Opa. Porukkaa oli tullut Keminmaasta (Foxy ja Opa), Pellosta (Iines) ja me Savukoskelta ja loput Roista (kaikkien nimiä en tiedä, mutta mukana oli mm. Aada, Emma, Pipari, Helmi, Ruska, Bumba ja Pepe )

Unna ja Aava lähtivät innoissaan kävelyretkelle mukaan. Vähän matkaa lähtöpaikasta Esa jäi tekemään tulipaikkaa kahvinkeittoa ja makkaranpaistoa varten. Unna päätti selkeästi heti, että minä jään tänne, muut eivät kiinnosta! Se jäi Esan kanssa tuli- ja lumihommiin. 12 irtijuoksevaa valkoista eivät kiinnostaneet Unnaa pätkääkään! Siinä näkyy Unnan luonne! Taitaapi olla Esan koira..

Käveltiin lumista tietä tunnin verran. Välillä tuli puutavararekka vastaan, hirmu häslinki ja koirat kiinni.. Aava antoi siinä vaihteessa hyvin kiinni. Sitten auto toisesta suunnasta. Aava alkoi jo olemaan hankalampi kiinniotettava. Tulee makkaraa ja sitten kaapataan syliin?..mikä homma tämä oikein on? Bumba-poika oli todella kiinnostunut Aavasta ja lähenteli koko ajan Aavaa. Aava-riepu ei osaa panna vastaan kun joku häiritsee..on aina itse ollut se Unnan häiritsijä.

1321633.jpg

Tulilla odotti todella luminen Unna ja Esa. Unna oli kaivellut ja hakenut lumipalloja tunnin ajan. Joku paistoi makkaraa ja joi kahvia. Ikävä kyllä pikku rähäkkäkin tuli ja Aada satutti siinä anturansa. Verta tuli, mutta myöhemmin illalla oli jo tyrehtynyt.

1321654.jpg

Emma, Aada ja Pipari

Tytöt olivat aivan märkiä ja väsyneitä reissun jälkeen. Kumpikin nukkui koko kotimatkan ja sitten myös kotona. Kotipihalla Aavan piti käydä karjumassa (lue=kiljumassa) joka puolelle tonttia, että nyt on nyt minä olen kotona! Enää ei oltu nöyrää tyttöä!

Hauska reissu, toivottavasti tulee samanlaisia juttuja tulevaisuudessakin!