( Muokattu klo 21.10  )

Koiruuksien LL-geenitestien tulokset olivat tulleet:

Unna ja Aava ovat kummatkin linssiluksaatiogeenin kantajia.

Näillä tiedoilla mennään eteenpäin tästä lähtien. Prt ry:n sivustoilla on listaus testien tuloksista, jota päivitetään jatkuvasti. 

Joulukuuhun päästiin kunnialla!!  Täyskaamos alkaa kolkutella ja päivällä on vain pari tuntia "valoisaa". On ollut mukava laittaa jouluvaloja sisälle ja ulos....siitä päästäänkin taas asiaan...  

Hommasin jo viime talvena mukavat siniset jouluvalot kuistille. En silloin niitä vielä asentanut, nyt oli niiden aika. Mukavasti ne tuikkivat pimeässä talviyössä...kunnes tässä yksi päivä meidän kultamuru-Pihkura tietenkin sai päähänsä maistella sitäkin. Tuloksena oli useampi jouluvalonpätkä.. 

Tänään asennettiin vielä uudelleen uudet valot eri paikkaan ja katselin siinä ohimennen Pihkan oikein iloista temmellystä. Huomasin sitten viimein, että sehän leikkii lyhtykynttilällä!!!

Sillä samaisella kuistinkaiteella oli ollut myös käyttämätön lyhtykynttilä ja nyt sekin sai kyytiä pihamaalla....nyt alkoi jo naurattamaan!  Voi, voi, mitähän me vielä saadaan kokea tuon otuksen kanssa!?

Unnalla ja Aavalla on ollut kummallakin juoksu, tällä kertaa yhtäaikaa. Siinä ne ovat toisiaan kaulailleet kiihkeästi reilun viikon verran . Unna ei ole pariin päivään syönytkään mitään, alkaa kadonnut vyötärö jälleen löytymään!  Käyhän se painonpudotus näinkin....

Tässä sitten odotellaan seuraavaksi  viikonlopun Messarin näyttelyn tuloksia....Onnea matkaan kaikille mukana oleville näyttelijöille!!

Tosin ei sitäkään tiedä, milloin minulle tulee lähtö Rovaniemelle meille uutta perheenjäsentä vastaanottamaan, lähtö voi tulla minä päivänä hyvänsä!!

Elämme mielenkiintoisia aikoja!