Mulla on töihin Korvatunturin koululle matkaa n. 500m läpi asutusalueen. Työmatkani varrella asustelee miltei joka talossa koiria. Laskin mielessäni, että matkan varrella on 10 koiraa...

Savukoskella koirat ovat yleensä metsästyskoiria; suomenpystykorvia, laikoja, pohjanpystykorvia ja karjalankarhukoiria, sekarotuisia metästyskoiria jne. "Pikkukoiria" ei meidän alueella ole. Vähän kauempana löytyy muutama pienempi.

Mietiskelin tässä töihin mennessäni, että se on aika hauskaa....koiruudet alkavat aina haukkua kävellessä talon kohdalla. 

Sitä jo tuntee koiran äänestä, mikä koira haukkuu :) Näin meillä ...Nauru Jos haukkua ei kuulu, tulee mieleen missä koiruus on....

Tänne muutettuamme 12 vuotta sitten tilanne tuntui vähän kiusalliselta..voi ei tuo haukkuu mua.. Kaikkeen tottuu..

E kävi eilen punaisten kanssa juoksulenkillä mettäautotiellä. Koiruudet saivat touhuta ihan onnensa kukkuloilla :)Mettässä on lunta sen verran, että kovin pitkiä hakuja ei lähdetty rämpimään, vaikka olisi haluttanutkin!

Kännykän kuva ei ollut nyt niin hyvä kuin viimeksi, mutta laitetaan kumminkin :)

  

Santta päätti, että tiellä on helpompaa laukata... :)

E:n kännystä löytyi myös viime huhtikuulta kuva minusta Korvatunturin reissulta (7.4.2008). Pakko laittaa......Siinäpä onnellinen retkeläinen naama huurussa kelkkareissun jälkeen Korvatunturilla! Nauru Takana Korvatunturin huiput sivustapäin.

    

Oikea huippu Suomen puolella, pään takana Venäjän puolella..

Aavalla on kunnon "mörkökausi". Kaikki mikä liikkuu on vaarallista ja pelottavaa. Onhan kyllä aina vielä hämärää/ pimeää kun minä olen koirien kanssa liikkeellä, mutta aikaisemmin ei tällaista ole ollut. E käy joka aamupäivä metsässä Unnan ja Aavan kanssa kunnon lenkin. Silloin valoisaan aikaan "ongelmaa" ei ole.

Aava löysi uuden petipaikan käytävältä kun toimme asuntoautosta reissupetin sisälle. Peti jäi käytävälle kaikessa hössäkässä yhdeksi illaksi kun tyhjäsimme autoa. Ihan jees, ennen se nukkui pelkästään sängyssä.. :)

    

Aava mössöttelee sisällä, mutta Unna hössöttelee... siitä ei pysty ottamaan  kunnon kuvaa....