Huomasin eilen Unnan kanssa illalla=yöllä ilta-asioilla pihalla käydessämme, että meidän pihalla kasvaa korvasieni! (Jännityksellä odotellaan, joskos sillä olisi sukulaisia tulemassa esiin lähistöllä. Jos ei nyt, niin ensi kesänä.) Korvasieniaika on jo ohi ja tämä tuntui niin mukavalle yllätykselle. Ihastelin komeaa sientä, sääsket inisi täysillä korvaan ja samassa alkoi myös käki kukkua..... Oli tyyni kesäyö, aurinko paisteli ja ajattelin, että onpas mukava meininki omalla pihalla, eipäs tässä muuta tarvita!

1693933.jpg

Ylihuomenna, torstaina 3. pv. lähdetään sitten pitemmälle tourneelle. Takaisin tullaan suunnitelminen mukaan tämän kuun 20. pv. Väliin mahtuu Mikkelin, 2X Oulun ja Ylivieskan näytelmät. Rankka reissu asuntoautolla on tiedossa. Siinä tulee kotiväki ja kaverit treffattua heti kunnolla! Mahtavaa! Tätä reissua on suunniteltu vuoden alusta asti! (Vai mitä, Sari?)

Santta ja Rontti jäävät Alman ja Juhanin hyvään hoitoon. Kiitos heille jo etukäteen! Siivottiin punaisten valtakunta perusteelliseti lomakuntoon. Sääsketkään ei nyt vaivaa niitä Expotin ansiosta!

1693935.jpg

Santtis piti tänään taas huolta, ettei oravat vain tule liian lähelle. (oravia meillä riittää!)

1693938.jpg

Ronttia vain kiinnosti vasta "teurastetun" vinkulelun sisällys :)

Ilmottauduttiin Unnan ja Aavan kanssa TERRILEIRI-08:lle Utajärvelle elokuussa. Järjestäjänä on www.oulunseudunterrieriyhdistys.net .Todella mielenkiintoista! Siellä saadaan opastusta luola yms. hommaan. Meillä täällä kaukana näitä harrastuspiirejä ei ole. Esa saa harrastella siellä Aavan kanssa ja minä harrastelen Unnan. Kivaa!!

Päivittelen blogia sitten reissun päällä jos mahdollisuutta löytyy.