Koiramaailmassa ei mitään uutta! Sama tohina jatkuu ja totutellaan pikkuhiljaa taas pakkasiin.......

Kävimmä tänään maalikylillä Rovaniemellä. Keli oli talvinen ja ajoittain sumuinen ja välillä aurinko värjäsi sumua keltaiseksi ja siniseksi.

     2064947.jpg

Pysähdyttiin Napapiirillä sitten tankilla ja aurinko alkoi paistaa. Taivaalle ilmestyi hetkeksi huima haloilmiö, joka maalasi taivaalle hienon kuvion!

(Haloilmiö on ilmakehän optinen ilmiö, joka ilmenee taivaalla näkyvinä erilaisina renkaina, kaarina ja kirkastumina. Ne syntyvät kun auringon tai kuun valo taittuu tai heijastuu ilmassa leijuvissa jääkiteissä.) 

     2064951.jpg

Otin kuvan vasta-aurinkoon, siksi kuva on hämärä.

Kello oli vähän vaille 12 päivällä. Kuvasta näkee, miten matalalla meillä täällä pohjoisessa aurinko on keskipäivällä! Kaamos tekee tuloaan....

Käytiin ihan asiallakin paikallisessa autoliikkeessä. Siispä, reissun lopputuloksena tässä on meidän uusi "perheenjäsen":  :)

     2064963.jpg

Kyllä nyt kelpaa taas reissata koirahommissa ja lomilla! Me reissataan asuntoautolla tuhansia kilometrejä vuodessa. Sehän on meidän kesämökki! Välimatkat ovat meilläpäin joka paikkaan pitkät, siinä kilometrejä kertyy. Kohta meillä on edessä ensimmäinen pitkä reissu uudella autolla......messarin näyttely!! Mahtavaa!