Lauantaina tietokone alkoi päristä ja pöristä! Tänään saimme korjatun koneen kotiin ja kummasti helpotti. Meilläpäin koneen korjaamisen takia täytyy ajaa yhteensä 400 km ja maksaa korjaus (tähän summaan lisätään sitten kaikki heräteostokset, mm. uusi monitoimitulostin jne.) Kalliiksi tulee. :)

Kävin Unnan ja Aavan kanssa lenkillä kylillä ja huomasin nyt itse sen, mitä olen lukenut joka paikasta kautta aikojen:

Aikaisemmin kun pyörä/kävelytiellä tuli kävelijä vastaan, otin koirat lähelle tiukalla hihnalla. Silloinhan tietenkin koirat olivat kiinnostuneita vastaantulijasta ja vetivät ja hyppivät vastaantulijaa kohti! Nyt eka kertaa en reagoinut suuremmin vastaantulijaan, otin fleksin pituuksiksi toista metriä kohdattaessa ja AVOT!

Kumpikaan ei piitannut vastaantulijasta ollenkaan!!

Itseaiheutettua häslinkiä aikaisemmin joka kerta. Tämähän on perusjuttu, että koira reagoi sen mitä remmin toisessa päässä tapahtuu. Nyt se on kyllä uskottava viimeistään! Aivan nauratti!

Tuossa äsken ulkona vielä siunailin ja mielessäni kiittelin vielä kerran Jenniä, joka auttoi hommaamaan näille valkoisille ne valopannat! Jos ne vielä kestävät tämän talven läpi, voimme ruveta valopantamannekiineiksi ja mainostajiksi!! Älyttömän hyvät kapistukset.

Kumma juttu näillä koirilla (rotuun katsomatta), ne tykkäävät puhtaista ja tuuletetuista sänkyvaatteista. Tällainen näky oli viikonloppuna meillä makuuhuoneessa. Oli epätavallisen hiljaista, eikä koiria näkynyt missään..ennenkuin..

1250455.jpg

Sitten myös neitokaiset aktiivisesti kerjäämässä...

1250453.jpg