Saatiin mieluisia vieraita Oulaisista! Sari ja Simppa tulivat berni-Hanoin (Alpweiden Yes I`m Jackpot) ja Hanointytön Samban (Alpweiden I Want It All) kanssa lomareissulle Savukoskelle ja samalla näyttelyyn Kemijärven ryhmikseen. 

Pihka-pihkura sai rymyseuraa Sambasta, vei jopa Samban pikku karkureissulle naapurin pihalle......

        

Koirat tulivat jälleen hyvin toimeen keskenään. Eteisessä oli välillä ruuhkaa...

Unna ja Aava ovat aikaisemmin olleet monta kertaa bernukoiden kanssa tekemisissä, mutta Pihkalle tilanne oli uusi.. Myös Samballe meidän koirat olivat uusia tuttavuuksia.

Lauantaina oli Kemijärvellä ryhmis. Bernit osallistuivat siellä näytelmiin.

Samba sai hyvän narttujunnu-H:n ja Hanoi sai valioluokassa ERI:n ja sijoittui kolmanneksi.. Kennel Alpweiden oli kasvattajaryhmässä ROP-kasvattaja. 

Näyttelyssä nähtiin myös Hanoinpoika ja Samban veli Dino (Alpweiden I Have Got Dreams)   Dinon sijoitus oli urosjunnuissa EH 4. Hyvä debyytti suloiselle "pikku" pojalle!

Yllättäen Unnanpoika Sven piipahti emäntineen tervehtimään. Olivat käymässä Kemijärvellä. Dino on muutaman viikon Sveniä vanhempi. Sven yritti kovasti komentaa isoa kaveria....

Päivä Kemijärvellä oli mukava, meidän pikkurinsessa oli myös vaunuissa mukana eka kertaa näyttelyssä! Siitä se alkaa..Asuntoauto osottautui jälleen älyttömän käteväksi kulkuneuvoksi vauvan kanssa reissatessa!