Syksy on tullut ja kaikenlaista on ehtinyt jo tapahtua!

Käytiin alkukuusta Nivalassa viettämässä viimeisen "osion" 080808-tapahtumasta. Porukkaa oli viitisenkymmentä ja mukavaa oli. Nyt homma on kaikin puolin vihdoinkin juhlistettu!

Ruskaa on luonnossa ihan jees. Käytiin yksi päivä viime viikolla valkoisten kanssa pitkällä lenkillä uudessa paikassa ihan tässä lähellä. Kyllä koirilla oli kivaa. Unna huumautui Esan kävelysauvoihin, kyllä ei tahtonut pokka pitää!! Välillä se spurttaili täysillä Aavan kanssa ja sitten se taas muisti ne ihanat sauvat......

     1912244.jpg

     1912239.jpg

Viime perjantaina oltiin saamassa YLLÄTYSVIERAITA Oulaisista; Sari, Simppa ja bernukat Hanoi ja Mette olivat tulossa meille!!

Lähdin innoissani vielä ennen vieraiden tuloa käyttämään Unnaa ja Aavaa lenkillä. Enköhän vaan nyrjäyttänyt nilkkani ulko-oven edessä lenkille lähtiessä...siinä oli nilkan murtuminen lähellä...

Se on justiinsa sitä, kaksi koiraa remmissä yhdessä kädessä, toisella kädellä laitat ovea lukkoon ja sitten koiruudet ottaa kunnon oravajahtausspurtin! Kahdessa parsonissa on melkoisen voimakas yhteisnykäisy.... Olihan se kokovartalotömähdys! Ei muutakuin sekavihannespussia jalkaan.

Kaveri kävi tarkistamassa jalan ja todettiin ettei mikään ollut tod.näk. mennyt rikki, vain nyrjähdetty. Lääkärireissu olisi ollut Kemijärvelle 100 km päähän päivystykseen, eipäs oikein houkutellut.

Oltiin suunniteltu Sarin kanssa pitkiä koiralenkkejä sinne sun tänne ja nyt tämä.

Illalla nilkka ei  VIELÄ ollut vaihtanut täysin väriä, kokoa oli. Lauantaina varpaatkin olivat mustina!

                      1912226.jpg  

Lauantaina Esa lähti etelän vieraiden kanssa Rontin kanssa viikoksi lintumetsälle ja me jäätiin "hissun kissun" linkuttamaan ja touhuilemaan kotiin.

     1912183.jpg

Mette tulee ja lujaa!

     1912184.jpg

Hanoi menee ja Aava kiitää (Aavan erottaa, kun suurennuslasilla katsoo, keskellä menossa laukkaa oikealle :) )

     1912187.jpg

Aava, Hanoi ja Mette

Kyllä oli jälleen mahtava seurata valkoisia ja mustia porukassa, niillä meni tosi hienosti!

        1912348.jpg

Ylhäällä: Mette (Alpweiden Oberland Canada) ja Hanoi (Alpweiden Yes I`m Jackpot)

Alhaalla: Aava ja Unna

     1912189.jpg

Ja vielä Hanoi, Hunu, nallekarhu mussukka!!!!