Lomat on onnellisesti ohi!

Olipa kiva jännätä näin kotoa kaveri-parsonien näyttelytuloksia Suomessa ja Norjassa. Niinhän sitä vain kävi, että Pellon Iines (Mojovan Elentari) kävi näyttelemässä Tromssassa viime lauantaina ja kotiin vietäväksi tuli Norjan MVA-titteli!! Nyt Iines on Pohjoismaiden muotovalio! Kyllä Iines jyrää!! :) Nyt olisi Iinekselle tullut myös Kansainvälinen MVA-arvokin, mutta ER-rekkarin takia se jää vain haaveeksi...

Erkkarissa Foxy (Dark Russell`s Falconetti) sijoittui hienosti nuorten luokassa kolmanneksi, ERI,  NUK3!!  Koiria luokassa oli ollut 14! Tosi hienoa!!

Valkoiset ovat päässeet punaisten kanssa lintumetille. Unna ei vain oikein yhdellä reissulla ymmärtänyt tilannetta, jolloin isäntä laskeutui alas tähtäilemään aseella lintua jota Santta haukkui tosissaan..(10min ja kaksi uusintaa) Siihenhän Unnan piti heti puuttua..mitä tämä tilanne oikein on??? Unna rupesi hirmusti haukkumaan isäntää..Tapahtuman seuraus on kaikille arvattavissa, eihän koppelo kestänyt Unnan bassohaukkua Santan pystishaukun seassa. Unnalta taitaa nuo linnunpyyntikeikat pystisten kanssa jäädä vähemmälle, kuljeskellaan metsässä muuten vaan! :) Aava saa vielä lähteä mukaan metille punaisten kanssa!

Lopuksi pari vanhaa kuvaa baby-Unnasta....

     2006613.jpg

Unna eka päivänä uudessa kodissa Savukoskella kesä 04.

Tuo Unnan suussa oleva lelu, Pluto, on ensimmäinen lelu mitä ostettiin Unnalle. Se on vieläkin voimissaan ja vieläpä vinkuu. :) Löysin sen viime viikolla taas ulkoa likaisena ja märkänä. Pesin sen ja taas pelittää!!

     2006615.jpg

Pikkuinen kuikelokaula-Unna!!